separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKO NE MOŽE DA UTIČE NA MENE: Milica Pavlović čula šta Kija misli o njoj, pa iznela svoj sud! (FOTO)


U odličnim su odnosima.


U nedelji koja je na izmaku, pevačica Milica Pavlović objavila je novi album koji nosi naziv "Zauvek". Gostujući u emisiji "Premijera - vikend specijal" kod voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price, Milica je imala priliku da pogleda i izveštaj sa njene promocije.

Autor: TV Pink Printscreen

Te noći podržao ju je veliki broj kolega, a premijerna kamera je zabeležila i šta o Milici Pavlović kažu kolege koje su došle na promociju. Kristina Kockar imala je samo reči hvale za koleginicu sa kojom je u odličnim odnosima.

Autor: E-Stock/Strahinja Kostić

Ona je jedna divna osoba i zato sam ovde došla. Ona je takođe i jako kvalitetna pevačica - rekla je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica i pobednica prve "Zadruge" Kristina Kockar često ističe da obožava pesme svoje koleginice od koje je pre nekoliko meseci upravo u emisiji "Premijera - vikend specijal" dobila poklone. 

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Reči hvale za Milicu imala je i Ana Kokić koja je rekla da je Pavlovićeva disciplinovana kao vojnik i da uvek zna tačko šta želi, dok je voditeljka Dušica Jakovljević istakla da joj je prva pomisao na Milicu Pavlović njen osmeh i pozitivna energija.

Dosta kolega me podržava. Ja negde slušam sebe. Saslušam sva mišljenja, ali ja sam glavni sud i niko ne može da utiče na moje utiske - rekla je Milica nakon priloga.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti