AKTUELNO

Odluka je bila veoma teška.

Još jedna emisija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" došla je do samog kraja. Ovo je inače bila poslednja emisija gde su najtalentovaniji mališani iz zemlje i regiona imali zadatak da imitiraju domaće i strane muzičke zvezde. Već od naredne nedelje ispred zvezdica će biti novi zadatak, a samo na njima je kako će na taj zadatak odgovoriti.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga puta četiri zvezdice imale su manje od pet glasova a to su Nika Purić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić i Sara Simić, pa su se njih četiri ove noći borile za opstanak.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je na nekoliko minuta otišao u staklenu sobu, a onda su odlučili koja devojčica napušta takmičenje u ovom trenutku. Večeras, po odluci petočlanog žirija, "Pinkove zvezdice - All stars" napustila je Ljiljana Plavšić.

Ljilju su drugari ispratili gromoglasnim aplauzom, a onda im se obratila i Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Nas ima petoro, pa smo se nadglasavali. Da ne pričamo o gubicima, vežbaj dalje, odlična si. Ozbiljno shvatite svoje zadatke, slušajte produkciju, ja znam da ste najbolji. Nastavite da radite na sebi, obratite pažnju šta tražimo od vas, uživajte u muzici - zaključila je Goca.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'