separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVI TELEVIZIJSKI INTERVJU NAKON NESREĆE! Darko Lazić progovorio o ćerki, bivšoj ženi i planovima za budućnost sa Marinom! (FOTO)


Dao je sve na tacni!


Kada je u oktobru ove godine na domaćim portalima osvanula vest da je Darko Lazić, popularni pevač, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, svi su bili zabrinuti i iz dana u dan se interesovali za njegovo zdravlje i molili se za njegov oporavak. Pevač je trenutno u banji kod Mladenovca gde se dalje odvija njegov oporavak, a prvi televizijski intervju dao je za TV Pink i emisiju "Premijera - Vikend specijal"

Autor: TvPink Printscreen

Pre nego što je Darko progovorio o svemu, njegov doktor je pričao o oporavku pevača:

Darko je došao u vitalno stabilnom stanju. On je bio srećan što je promenio sredinu, bio je radoznao, naravno, kada će se oporaviti, kada će moći kući. Njegov dan je organizovan prema njegovom opštem stanju. Ima izrazitu atrofiju mišića i dugo će se raditi na tome da bi se sve vratilo u pređašnje stanje. On i dalje ide na terapije kolicima jer mu mišići ne dozvoljavaju da previše dugo hoda. Definitivno neće biti invalid, samo je pitanje uz pomoć kog pomagala će se kretati - ispričao je doktor. 

Autor: TvPink Printscreen

Darko je priznao da se oseća mnogo bolje, te da stalno ima posete. 

Generalno se osećam mnogo bolje nego što sam bio, krenuli smo sa terapijama. Trebaće vreme da se ja oporavim, ali staću ponovo na noge i idemo dalje. Vežbe mi teško padaju, ali se trudim, znam da moram. Dosta ljudi dolazi, prijatelja, rodbine, svakog dana ima nekog - rekao je Darko i dodao da jedva čeka da vidi ćerku Lorenu:
Nisam je video, uskoro ću je videti. Ja ću da je grlim i ljubim, mora prvo da joj neko kupi igračke jer ako dođe i nema igračaka biće problem - istakao je on. 

Autor: TvPink Printscreen

On se osvrnuo i na to što će po drugi put postati otac i otkrio kada će se oženiti:

Jedva čekam, Marina mi je rekla to kad sam izašao iz kome i dobro nisam ponovo pao u komu (smeh). Jedna lepa vest u ovoj gunguli. Nismo još odlučili za ime, imamo par u opticaju. Neću se oženiti u bolnici, biće vremena sledeće godine - rekao je Darko. 

On je priznao da je njegova još uvek zvanična supruga Ana Sević bila u bolnici i zvala ga kada je prešao u banju, a onda se osvrnuo i na samu nesreću te priznao da nije video slike slupanog automobila.

Nisam video slike nesreće, nisu mi dali, svi su izbegavali da mi to pokažu. Ja se ne sećam i dalje šta se desilo. Posle operacije i na ovamo se sećam, a do tada, kako sam se slupao, kako sam dospeo u bolnicu, nemam pojma. Kajem se zbog svega, što sam se doveo do ove situacije, ali to može svakom da se desi, ne mora čovek da bude ni pijan. Nema kazne, koga sam ja ugrozio sem sebe? Ja sam sebe povredio i nikog više i nisam vozio u pijanom stanju, kao što se pisalo, ja sam zaspao od umora - zaključio je Darko.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti