separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DRUŠTVENE MREŽE SU NOVA ULICA: Jelena Karleuša progovorila o neprijatnosti koju je doživela kad je od maloletnika dobila lascivnu poruku! (VIDEO)


Ja ne mogu da provociram dečaka od devet godina i deset godina zato što sam provokativno obučena jer bi onda isto mogli da kažemo da je taj dečak izašao na ulicu i ubio komšinicu jer je to video na na filmu - rekla je pevačica.


Popularna pevačica Jelena Karleuša nedavno je sa javnošću podelila sadržaj skandalozne poruke koju je dobila od maloletnog lica putem društvene mreže. Pevačica je na svom Tviteru objavila lascivnu poruku u kojoj joj dečak piše da bi joj lizao gu*u, a ona poslednjih dana vodi kampanju kojom roditeljima želi da skrene pažnju na koji način bi maloletnici trebalo da koriste društvene mreže.

Autor: TvPink Printscreen

- Mora da postoji kontrola toga da ne bih došla u situaciju da meni eksplicitne poruke šalju deca od devet, osam, sedam, 11 ili 12 godina... Se*sulne prirode, ovakve i onakve. Društvene mreže su nova ulica - rekla je Jelena Karleuša u emisiji ''Premijera'' i istakla da su je mnogi osudili da upravo ona kroz svoje predstavljanje na društvenim mrežama šalje negativnu poruku mladima koji je prate. 

Autor: TvPink Printscreen

- Ja ne mogu da provociram dečaka od devet godina i deset godina zato što sam provokativno obučena jer bi onda isto mogli da kažemo da je taj dečak izašao na ulicu i ubio komšinicu jer je to video na na filmu - rekla je pevačica pred premijernim kamerama. 

U nastavku pogledajte ceo prilog sa Jelenom Karleušom iz današnje ''Premijere'':

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti