separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PORED LUNE, IZDVOJIO I NJU! Novi učesnik Zadruge SPREMAN DA OSVOJI SRCA OVIH UKUĆANKI, a potom je spomenuo DAVIDA i izazvao MUK U STUDIJU! (VIDEO)


Spomenuo je Dragojevića što se neće svideti Ljubi Pantović.


Veliki šef je rešio da dodatno zabiberi čorbu na imanju u Šimanovcima. Večeras je organizovano vanredno ubacivanje, a na velelepno imanje su ušli Vladimir Todorović i Biljana Micić. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Publika u studiju je pozdravila aplauzom vrhunskog koreografa, svetskog šampiona u plesu Vladimira Todorovića. On na početku nije hteo da otkriva ko mu se sviđa od zadrugarki, ali je posle kratkog razmišljanja rekao da su to ipak Višnja Petrović i Luna Đogani.

Ona ima dobar ritam i pokrete. Današnji zadatak je to pokazao. Siguran sam da je i Luna ritmična jer sam dosta puta sarađivao sa njenom majkom Anabelom - rekao je Vlada.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević je iskoristila priliku da ga upita da li se psihički spremao i da li će imati taktiku tokom svog boravka. Isto tako zanimalo ju je sa kim će se slagati u Zadruzi. 

Spremao sam se, ali generalno ja sam vrlo spontan. Volim reakciju jedan na jedan. Volim dobro da jedem, jedino se bojim toga, da nemam hrane. Mislim da ću da se skontam sa Davidom - govorio je on.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Članovi sedme sile su bili uporni i na sve načine pokušavali da iz njega izvuku nešto što će zaintrigirati gledaoce kraj malih ekrana, ali on se ipak nije dao i ostavio je mnogo zagonetki koje će svi oni morati da otkriju gledajući ga.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti