separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

domaci

NJIH TROJICA ĆE SE BORITI ZA OPSTANAK U ZADRUZI: Koga će publika zadržati u rijalitiju? (VIDEO)


Ni ove nominacije nisu mogle da prođu bez rasprava!


Kao što ste navikli svake subote, i večeras se održavaju nominacije te je tako voditelj Ognjen Amidžić posetio zadrugare u Beloj kući kako bi oni nominovali jednog od dvoje potrčaka.

On je na samom početku saopštio da je Lazar Čolić Zola kažnjen nedeljnim honorarom zato što je spavao preko dana, što je strogo zabranjeno po pravilima Bele kuće, a onda su krenule nominacije. 

Autor: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za svoje portrčke izabrao je Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića te će zadrugari morati da izaberu jednog od njih koji će ići u izolaciju. Tokom večeri došlo je do nekoliko rasprava među ulesnicima, ali je Ognjen ipak uspevao da ih drži pod kontrolom. Nakon što su zadrugari glasali, odlukom većine u izolaciju ide Karađorđe Subotić, koji je tokom večeri izvređao svakoga ko ga je nominovao. 

Većina ovde nema predstavu gde su došli, ovo je rijaliti Zadruga, ovo je televizija da svi pokažemo jednu lepu sliku narodu, a ne da se prikažemo kao fukare što je većina ljudi ovde. Hvala onima koji će glasati za mene - rekao je Karađorđe, između ostalog, dok je vređao bivšu suprugu Ljubu Pantović.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon što je izabran nominovani potrčko, Ognjen je saopštio odluku publike koja je odlučila da ove nedelje nominuje Miku Vasića i Marko Petrušević Petrući, jer su imali isti broj glasova.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Ko će od ovo dvoje zadrugara zauvek napustii "Zadrugu" saznaćemo sutra uveče, a kako je ceo proces nominacija izgeldao pogledajt eu nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti