separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EKSKLUZIVNO: Ceca se nakon koncerta zaputila na OVO MESTO, pa za Pink.rs otkrila detalje boravka u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO+VIDEO)


Moram da kažem da sam jako ponosna na onaj narod tamo - istakla je Ceca za Pink.rs.


Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović danas je održala koncert u Kosovskoj Mitrovici gde je pevala pred nekoliko hiljada ljudi. Ceca je na ovaj način pružila podršku srpskom narodu na ovim prostorima. 

Autor: Pink.rs

Nakon koncerta, Ceca je odlučila da poseti Kopaonik gde se opušta nakon uspešnog nastupa pred publikom na Kosovu. Kako je istakla za Pink.rs, ona je tamo samo u prolazu, a ubrzo će se vratiti u Beograd gde je čekaju brojne poslovne obaveze.

Autor: Pink.rs

- Još uvek sumiram utiske. Puna sam adrenalina i pozitivne energije jer sam toliko želela da odem tamo, toliko sam maštala o tome i želja mi se stvarno ostvarila. Moram da kažem da sam jako ponosna na onaj narod tamo - podelila je Ceca za Pink.rs prve utiske nakon koncerta u Kosovskoj Mitrovici i dodala da nije imala nikakvih poteškoća tokom boravka na Kosovu.

Autor: Pink.rs

- Nisam imala nikakvih poteškoća, druga strana je bila izuzetno korektna. Samo smo čekirali dokumenta, slikali su se sa mnom i nije postojala nikakva negativna energija.

Šta je Ceca još rekla o koncertu na Kosovu, saznajte u video-snimku u nastavku: 

Autor: N. Vujičić, M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti