separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PONOVO U SREĆNOJ VEZI NAKON GUBITKA SUPRUGA! Snežana Đurišić prgovorila o svom novom dečku: Pet godina je mlađi, ali je zreliji od mene!


Napokon je ponovo srećna.


Jedna od naših najuspešnijih pevačica Snežana Đurišić, prošla je kroz veoma bolan životni period, nakon što je njen suprug iznenada preminuo.

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" kod voditeljke i autorke Sanje Marinković, Snežana je otvorila dušu i prvi put javno progovorila o svom novom emotivnom pertneru.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam žena koja je potpuno ostvarena u svim segmentima tog materijalnog. Nisam milijarderka, ali mi je dovoljno svega toga što imam. A onda mi se posle svega dogodila ljubav, idealnije ne postoji. Sve ono što podleže reči materijalno je kratkog daha i to ne može da opstane. U sve u šta čovek ulazi radi materijalnog radi interesa koji nije ljubav, ne može da opstane, to tvrdim. Ako imaš sreće da te Bog pogleda desiti se ljubav - rekla je pevačica i dodala:

Autor: TvPink Printscreen

Nikad ne reci nikad. Uvek sam bila otvorena ali isključivo za ljubav, nikakva druga kombinacija me nije interesovala u to neko vreme koje je došlo posle odlaska mog muža sa ovog sveta. Priželjkivala sam da mi se desi ljubav, da nekog volim, nisam verovala da će se to dogoditi, ali hvala Bogu dogodilo se. Mogu samo da posavetujem da se nikad ne kaže nikad. Ja sam neko ko je folirao da nemam ništa protiv toga da žena bude starija od muškarca. Mislila sam da to nije normalno. Meni se desilo upravo to. Moj partner je pet godina mlađi i u našoj vezi je on taj koji je zreliji. Ta neka granica je bezveze, naravno ne treba preterivati, ali je najvažnije da se razumeju, da se poštuju i da su tolerantni. Ja sam srećna što nisam sama, već više od godinu i po dana sam u emotivnoj vezi koja me potpuno privatno i emotivno ispunjava i daje mi vetar u leđa da izdržim sve nedaće koje su me snašle.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti