separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOJ SIN TO SIGURNO NE KORISTI: Evo šta majka Darka Lazića posle svega kaže o njegovom konzumiranju NARKOTIKA!


Otvorila dušu.


Popularni pevač Darko Lazić 23. oktobra ove godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu, kada se njegov automobil prevrnuo nekoliko puta i završio na krovu.

On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, te je hitno prebačen u KBC Zemun, gde je boravio sve do pre nekoliko dana. Darko se sada nalazi u banji Selters, gde se uspešno oporavlja, a njegova majka Branka Lazić odlučila je da otvori dušu i ispriča sve ono o čemu su mediji spekulisali danima.

Autor: RTV Pink , printscreen

Darko je svakim danom sve bolje i bolje i hvala Bogu što se ne seća kako se nesreća dogodila. Ispričali smo mu da su ga komšije našle i da su zvale Hitnu pomoć. Kada su Marina i Darkov tata stigli, Hitna pomoć je već bila tamo. Malo više izbegava tu temu. Kada počnemo da mu pričamo, on samo kaže: „Nemojte sada o tome, sve ću saznati kasnije.“ Eto, sam je rekao da ga je ovo opametilo i da je shvatio šta je uradio. Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega... Pričali smo i o navodnom drogiranju i mogu da vam kažem da Darko to sigurno ne koristi. To jednostavno nije istina - rekla je ona.

Branka je priznala zbog čega njenog sina povezuju sa drogom, te je naglasila da on sada nema nikakve veze sa narkoticima.

Jedino možda zbog onog snimka kada je imao 18 godina, to jeste tako... Vidi se i na snimku, ali ovo što se sada pisalo da je krizirao u bolnici, to ništa nije tačno - navela je ona i dodala:

Autor: Ivan Dobričić

Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala lekare. Rekla sam im: „Hoću da znam istinu, to je moje dete.“ I lekari su mi potvrdili da nije imao apstinentsku krizu. Tačno je da je bio veoma nervozan, jer je trpeo jake bolove, i tačno je da je zbog toga morao da dobija jake lekove. I sada ima bolove, a najviše ga muče nožni prsti na desnoj nozi, jer ih je nagnječio u udesu.

Ona je progovorila i o svojoj još uvek zakonitoj snaji, Ani Sević, te je istakla da sa njom nije u kontaktu ali da se Darko čuje i sa njom i sa njihovom ćerkom.

Iskreno da vam kažem, nisam u kontaktu sa Anom. Promenila je broj telefona, ne znam iz kojeg razloga. Ali Darko se pre neko veče čuo sa njom i Lorenom i pričali su i gledali se preko Vibera. Lorena još ništa ne zna i niko iz naše cele familije ne bi želelo da ona to sazna. Njoj bi bilo dovoljno da vidi tatu i da shvati da nešto nije u redu, ali pošto ima samo četiri godine, ne bi mogla da razume. Mislim da bi to bilo potresno za nju i zbog toga ne želimo da joj kažemo - rekla je Branka.

Darkova majka je prva sa javnošću podelila vesti da je njegova verenica Marina Gagić trudna, a sada je otkrila i da li bi volela da dobije unuku ili unuka.

Autor: Printscreen Instagram

Svi me pitaju da li želim unuka ili unuku, ali nama je svejedno. Samo nek je živo i zdravo, a ako bude dečak, nećemo se buniti. Eto, imamo vremena i da pričamo o lepim stvarima, a njih dvoje još nisu stigli da pričaju o svadbi, ali se nadamo da će je biti. Darko prvo treba da se oporavi, izađe, počne da radi, završi kuću... Da, što se kaže, stane na noge, ali ono što sigurno znam jeste da će njih dvoje živeti u Brestaču, u kući koju će Darko uskoro završiti. Marina je, hvala bogu, dobro. Mlada je i dobro podnosi trudnoću. Bilo joj je teško, ali sada je mnogo lakše otkako je Darko izašao iz životne opasnosti i sa intenzivne nege... Ovde nam je mnogo drugačije, da ne kažem opuštenije. Teško je bilo, ne želimo da se vraćamo na taj period pre mesec dana, jer nam je sada svima lakše i bolje. Baba nam se više potresla, ona je starija žena i teško je to podnela - završila je pevačeva majka.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti