separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JA SAM SA TIM ZAVRŠILA I NA TU PRIČU STAVLJAM TAČKU! Nataša Bekvalac progovorila o temi koja zanima celu Srbiju!


Prošla je kroz težak period i vratila se jača nego ikad.


Popularna pevačica Nataša Bekvalac prošla je kroz veoma težak životni period, ali sada se vratila na scenu jača nego ikad.

Nakon neverovatnog uspeha pesme "Mala plava", Nataša je nedavno snimila i duetsu pesmu sa Magla bendom, "Neprijatelj".

Autor: TvPink Printscreen

Dotakla me je melodija te pesme i odmah sam osetila emociju, pre nego što sam čula reči. Kada je Jelena Trifunović napisala tekst za mene, doživela sam sličnu emociju kao kada je napisana pesma 'Ponovo'. Vratilo mi se to sećanje... Odmah sam shvatila da je to moja pesma i da želim da budem u igri. Baš me interesuje da li će 'Mala plava' pasti u senku jer je ova pesma magična, iako je balada. Desio se dobar spoj, dobar tekst, melodija, istina, ljubav, energija... a to je sve ono što pesmu čini dobrom. Nadam se da će svi uživati u njoj, baš kao što smo i mi dok smo je stvarali - rekla je Bekvalčeva o novoj pesmi.

On je rekla i da ne planira više dece, a da za momke trenutno nema vremena jer svaki slobodan trenutak posvećuje ćerkama.

Ja sam sa tim završila i na tu priču stavljam tačku. Od mene dosta - rekla je pevačica na pitanje o proširanju porodice.

Autor: TvPink Printscreen

Ma nemojte me zaj*bavati (smeh), kakvi momci? Nemam ja vremena za to... Ćerkama želim da su mi lepe, dobre, pametne i zdrave, a sebi želim samo koncert - zaključila je Nataša.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti