separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ON JE POSTAO LUIS GLAVOM I BRADOM! Pavle Vasiljević briljirao u ovoj ulozi, žiri ODUŠEVLJEN njegovom imitacijom! (VIDEO)


Žiri nije skrivao oduševljenje njegovim nastupom.


Pretposlednji po redu ove noći kada zvezdice imitiraju poznate pevače i pevačice izašao je Pavle Vasiljević. On je večeras bio Luis, te je otpevao pesmu "Dudo".

Autor: TvPink Printscreen

Karakteristična odeća, duga brada ali i ćelava glava uspeli su da potpuno oduševe petočlani žiri, koji ga je nagradio sa svih pet stolica.

Čista desetka za imitaciju, ti si skinuo njegove transeve sa očima, to kako radi glavom, rukom, skinuo si boju glasa. Karikirao si, to je suština imitacije, bio si fantastičan. Imitacija se radi da bi se specifičnosti neke javne ličnosti prenaglašavale, tako da je Pavle 1000% odradio svoj zadatak. Bravo - rekla je oduševljeno Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

Čista desetka. Jeste ovo bilo karikiranje, to si stvarno potrefio. Pavle, ti li si? Luis si! Tako i treba do kraja da ostaneš u svojoj ulozi, svaka čast - rekla je Kristina Kija Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Kompletan nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti