separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRESLIKANI! SERGEJ IMITIRAO MILANA STANKOVIĆA, ON SE ODUŠEVIO: Meni je ovo bio kompliment, hvala ti na tome! (VIDEO)


Goca ga nije prepoznala!


U ovoj epizodi "Pinkovih zvezdica - All stars" najtalentovaniji mališani iz zemlje i regiona pokazivali su svoje imitatorske sposobnosti. Deveti po redu nastupio je Sergej Pajić koji je imitirao člana žirija Milana Stankovića u pesmi "Trans".

Autor: TvPink Printscreen

Milan nije skidao osmeh sa lica tokom celog nastupa, a Sergej je sasvim zasluženo dobio svih pet stolica.

Bravo! Neprijatno mi je. Ovo je bilo toliko dobro... On je napravio sve. Ostalo je samo da sedne ovde da me zameni u stolici. Apsolutno skinut kompletan spot. Meni je ovo bio kompliment na sve ono što sam radio prethodne tri godine, hvala ti na tome - rekao je Milan.

Autor: TvPink Printscreen

Ja da imam ovakvog dvojnika odmah bih uzela godišnji odmor, stavila ga ovde u stolicu i otišla negde. Potpuno si dočarao Milana. Kako si uspeo sve to? Sledeće snimanje, lepo Sergej sedi ovde i lupa tastere. Njemu ne treba autotjun. Ovako pesma zvuči fenomenalno. Tekst sam prvi put razumela - navela je Leontina Vukomanović.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko niste pogledali ovaj bliljantan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti