separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILA SI BOLJA OD SARE JO: Teodora Tara raspametila žiri moćnim vokalom i fantastičnim nastupom! (VIDEO)


Ona je u potpunosti odgovorila na zadatak.


Šesta po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Teodora Tara Stojanović i to sa mnogo igrača oko sebe. Ona je ove noći postala Sara Jo, te je izvela njenu pesmu "Nemam vremena za to".

Autor: TvPink Printscreen

Pored fantastične koreografije koju je uspela da isprati u potpunosti, Teodora Tara je pokazala i izuzetno pevačko umeće, što je žiri nagradio sa svih pet glasova.

Svaka čast za koreografiju, toliko ste dobri bili, toliko je moćno bilo, sve je grmelo. Aplauz! Ovo je bilo baš zahtevno, moćno. Meni se svidelo. Totalno si Sara Jo a mislim da si i bolja od nje, petica naravno - rekao je Milan Stanković.

Autor: TvPink Printscreen

Kada je nešto ovako lepo, onda mi imamo lepe reči. Ti si se jako potrudila, čak si i njenu boju glasa izimitirala. Sve je crno, u buntu ste, jako ste moćno izgledali na sceni. Ovo je za mene večeras najbolji nastup - istakla je Nataša Bekvalac.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti