separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO JE ČISTA DESETKA: Bojana Radovanović donela evrovizijski duh na veliku scenu! (VIDEO)


Leontini se najviše svideo ovaj nastup.


"Pinkove zvezdice - All stars" večeras, ali i u naredne dve emisije, pokazaće svoje imitatorske sposobnosti kroz novi zadatak. Četvrta po redu ove noći je na veliku scenu izašla Bojana Radovanović i izvela pesmu "Molitva" naše evrovizijske pobednice Marije Šerifović.

Autor: TvPink Printscreen

Bojana je svojim moćnim glasom potpuno oduševila žiri, ali i publiku u studiju. Dobila je gromoglasan aplauz i ovacije, ali i svih pet stolica.

Savršena si bila zaista, kompletno ste sinuli nastup ti i tvoje drugarice. Fascinantno mi je da ste nabavile sakoe za devojčice. Znam da si došla sa dečije Evrovizije, izašla si iz aviona i došla ovde na nastup i ući u ulogu, to je čista desetka. Meni se ovo dopalo i pevački, potpuno si izmitirala Marijine bravure, svaka čast - rekla je Leontina Vukomanović.

Autor: TvPink Printscreen

Imala si malu tremu na početku, posle toga bilo je super, u svakom slučaju ovo je petica - navela je Kristina Kija Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fatastičan nastup pogledajte u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti