separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TOMA MILOVANOVIĆ ZABLISTAO U RETRO FAZONU i oduševio Milana: Uživao sam, sve je bilo kako treba! (FOTO)


I on je dobio svih pet stolica.


Tomislav Milovanović ove večeri nastupio je drugi po redu, a on je ovoga puta ušao u ulogu grupe Vampiri i izveo pesmu "Subota uveče", sa plesačima na sceni.

Autor: TvPink Printscreen

Celukpni performans potpuno je oduševio žiri, a Toma se izuzetno potrudio da dočara duh ovog čuvenog benda. On je zaradio svih pet stolica i gromoglasan aplauz publike.

Ja sam uživao, meni je ovo bilo top. Sve je bilo kako treba. Super plesni pokreti, odlično ti je ovo leglo, zabavljao si se i to je ono što smo od tebe očekivali. Ja ne znam kako ćemo vas oceniti ako ste svi toliko dobri. Kamo sreće da su vam svi nastupi ovako opušteni, kompletni, sledeći put imitirajte sebe i priredite nam šou - naveo je Milan Stanković.

Autor: TvPink Printscreen

Sve je bilo super, igrači su ti bili odlični. Taj retro fazon je skroz fenomenalan. Pevanje takođe odlično. Falilo mi je malo da se još više praviš važan, jer je tu sve prenaglašeno. Ali ja znam tvoju osetljivu dušu i ovo je bilo fenomenalno, ovo je zaslužena petica - rekla je Nataša Bekvalac.

Autor: TvPink Printscreen

Kompletan nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti