separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UVERIO SI ME DA SI ADIL, NAJEŽILA SAM SE: David Radosavljević raznežio Kiju i dobio svih pet glasova! (VIDEO)


Emisija počela na najbolji mogući način.


Najnovije izdanje vašeg omiljenog i najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počelo na TV Pink. Ove večeri, kao i u naredne dve epizode, najtalentovaniji mališani imaće novi zadatak - Imitacije. Večeras je prvi na scenu stupio David Radosavljević i imitirao Adila u izvedbi njegove pesme "Veruj u nas".

Autor: TvPink Printscreen

David je pokazao zavidne glasovne sposobnosti, ali je uspeo i da izimitira sve Adilove karakteristične pokrete i stil pevanja, što je žiri potpuno raspametilo, te je on dobio svih pet stolica i direktno se plasirao u naredni krug.

Ja sam te nažalost videla pre nastupa, želela sam da to bude iznenađenje, ali nisam te čula kako pevaš. Svaka ti čast. Svi znamo da je Adil vrhunski pevač, ti njegovi trileri, sve, ti si sve vrhunski izneo. Uverio si me da si Adil, pun emocija, naježila sam se sva - rekla je Kristina Kija Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Bio si božanstven, sa ukrasima i sa tim stavom. Meni je sve vreme bio osmeh na usnama. Ako su se i drugi takmičari potrudili bar 90% kao ti imaćemo veliki prbolem da ocenjujemo. Ti si stvarno ušao u ulogu, ispunio si zadatak, pevaš žanr muzike koji tebi leži, to su oni tvoji divni jecaji, baš si bio dobar - navela je Leontina Vukomanović.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti