separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVDE SU SVI LAKRDIJA: Zadrugarka OPLELA po svojim cimerima, ONI JOJ ŽESTOKO UZVRATILI! (VIDEO)


Pogodila ih pravo u živac.


U toku porodičnog sastanka na kojem je trebalo da se reše međuljudski odnosi, pojedini su se samo pogoršali. Zadrugima je ovonedeljni vođa Lepi Mića davao po deset minuta kako bi rekli šta imaju. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Na redu je bila atraktivna Ana Korać koja se požalila na svoj odnos sa Aleksandrom Subotić, koji je ipak rešila sinoć kad su puštani snimci.

Ja sam sve rešila sinoć. Optužena sam da lažem, ali pušten je snimak i sve je rešeno. Svađa sa Aleksandrom sam imala i sada sam mirne glave. Sa ostalima sam super - rekla je Ana.

Posle nje se ubacila i spomenuta Aleksandra koja je samouvereno pričala kako svoje rijaliti cimere ne gleda kao osobe sa kojima bi se svađala.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sam mnogo iznad svih ovde, ja sam srećna devojka ovde sa svojim dečkom. Imala sam problem kada su se ljudi kretali oko mene zbog neke koristi. Posle sam shvatila ipak nisu bili prijatelji, onda su oni pokazali prava lica. Generalno, ovde su svi lakrdija, svi su mlaki, pola njih i ne učestvuju u igrama. Strašno. Rijaliti kreteni - rekla je Aleksandra.

Jovanu Tomić Matoru su iznervirale Aleksandrine reči, pa je ustala i žestoko uzvratila. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sam klošarka, ali za razliku od tebe nisam luda. Evo, priznajem! Ti si rijaliti igrač, ja ću se sada nakačiti na tebe, da bi opstala! Nisi svesna šta te čeka - rekla je Jovana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti