separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OBEZBEĐENJE GA JEDVA OBUZDALO! Savo Perović NA IVICI NERVNOG SLOMA zbog sebičnosti ostalih UKUĆANA! (VIDEO)


Jedva se smirio.


Savo Perović glasi za mirnog momka koji u Zadruzi nije pokazao da olako burno reaguje na prozivke i u situacijama u kojima bi ostali reagovali glasno on obično spusti loptu i razmišlja racionalno. To nije bio slučaj kada je danas došao u situaciju da ga ostali zadrugari pitaju za hranu, a da pritom dobro znaju da je sav svoj štek potrošio i da mora da traži od ostalih.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Sve vam dajem! Svima dajem hranu i pravim! Danas ništa jeo nisam, sram vas bilo, niko da me ponudi! Ne mogu da verujem! Kako vas nije sramota da idete za mnom i tražite mi pare, alo! Je*em vam mater više! - vikao je Savo, pa je onda otišao kod hotela kako bi izbacio iz sebe bes.

Time uvređen, on je od besa počeo da baca sve po kuhinji, ali je reagovanjem obezbeđenja odmah istrčao iz Bele kuće kako bi se kod hotela smirio uz pomoć svojih prijatelja. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Samo ga pusti da se prošeta i biće on dobro, ništa se ne brini - rekla je Olja savetovajući ostale da ga ostave na miru.

Luna Đogani, Adam, Lazar Jeremić i Olja Bajrami su samo posmatrali kako on sebi gunđa u bradu govoreći kako ne može da veruje da ljudi mogu da budu toliko nezahvalni.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti