separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DARKO LAZIĆ STAO NA NOGE: Oglasio se pevačev lični lekar i izneo nove detalje o njegovom stanju! (FOTO)


Uspešno se oporavlja.


Iz dana u dan poboljšava se zdravstveno stanje Darka Lazića, nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu 23. oktobra ove godine. Pevač se uspešno oporavlja u banji u Mladenovcu, a Darko je samo nakon prve elektroerapije uspeo da stoji na nogama uz pomoć štaka.

View this post on Instagram

Veceras Götheborg🎙🎤🎼🎵🎶🐽🎸🥁🥊🥊

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Za medije se ovoga puta oglasio i Darkov lični lekar, doktor Miloš Poleksić, koji je otkrio da pevač može da stoji na nogama nekoliko minuta, posle čega sedne i odmara, a govorio je i o tome kada će pevač moći da šeta.

Darko može da stoji na nogama. Vežba se stabilnost i ravnoteža u stojećem položaju, taj transfer iz sedećeg u stojeći položaj treba da bude bezbedan i siguran, da ne dođe do pada ili nestabilnosti. Uspevamo, intezivno se radi na tome. Može da stoji nekoliko minuta i onda sedne da odmori - priča lekar.

Autor: RTV Pink

Zasad stoji, dok dobijemo na vremenu i dok i dok mu ojača muskulatura da bi mogao da šeta. Moram da napomenem da se rade vežbe u nivou postelje, vežba na krevetu za terapije. Uz lagane tegove se jačaju mišići - dodaje doktor.

Opšta slika zdravstvenog stanja Darka Lazića je znatno bolja nego kada je došao na lečenje u banju pre sedam dana, međutim Darkov imuni sistem je i dalje slab zbog čega ga lekari savetuju da jede voće.

View this post on Instagram

Veceras stockholm🎤🎙🎹🤘

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Darko je jako pozitivan i divno sarađuje sa lekarima. Poštuje sve odluke porodice i lekara i ima isti tretman kao i drugi pacijenti - priča lekar Miloš Poleksić.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti