separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO JE DOKAZ: Jovana sabotirala Seve i Kebu! Joksimovići nepoželjni na slavi! (FOTO)


Zbog nje su narušeni odnosi na relaciji Kojić - Joksimović.


Jovana Joksimović, supruga pevača Željka Joksimovića, izazvala je rat dve do juče bliske porodice, saznaje portal Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Prema rečima našeg izvora, sukob datira od emisije u kojoj je Jovana na vrlo ružan način pokušala da unizi Severinu kao majku. Ubrzo posle toga navodno je tražila da se otkaže gostovanje u popodnevnom programu pevačicinom svekru Draganu Kojiću Kebi.

Autor: Promo

- Jovana je pokazala da je jako loš čovek jer je se sa tom istom Seve i Igorom družila, kao i njihova deca. Zgrozila je mnoge svojim nastupom kada je na sve načine pokušala da uruši Kojićku kao roditelja. Pitanja ka novinaru i psihologu bila su izuzetno tendenciozna - kaže sagovornik portala Pink.rs upućen u ceo slučaj.

Kako nezvanično saznajemo, nakon ovog skandaloznog ponašanja Joksimovićke, Keba je odlučio da Jovana i Željko nisu više dobrodošli na njegovu slavu Mratindan, koja je bila 24. novembra, a na koju je ovaj par ranijih godina redovno dolazio.

Autor: Pink.rs

Prema rečima sagovornika našeg portala, Jovanu je ovo još više razbesnelo, jer je jako sujetna. Naime, ona je sugerisala da se Kebi otkaže gostovanje u jednoj emisiji.

- Kebi su bukvalno dva sata pre početka emisije poslali poruku sa jedne televizije da se njegovo gostovanje odlaže do daljeg - navodi izvor Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Na društvenim mrežama pojavila se i poruka koju je Keba dobio dva sata pred početak emisije, a koja je dokaz da je ocigledno sabotiran.

Autor: Privatna arhiva

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti