separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GLEDALA SAM KAKO MI MAJKA KRVAVA LEŽI DOK JE OTAC ŠUTIRA: Ljiljana Jakšić u detinjstvu preživela PAKAO! Otvorila dušu i progovorila o JEZIVIM SCENAMA


Ovo nikada neće moći da zaboravi.


Glumica Ljiljana Jakšić, poznata po ulozi Salvete, u jednom od intervjua priznala je da je odrasla u siromaštvu i tom prilikom ispričala da njen otac je bio agresivan prema mami, te da mučne scene kojima je prisustvovala nikada neće zaboraviti.

Autor: TvPink Printscreen

- Moja majka je bila samohrana i imali smo velike probleme. Bili smo jako siromašni, nismo imali šta da jedemo. Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti, to se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale, kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su je pitali da li su u braku - ispričala je glumica, koja je dodala da te scene nikada neće moći da zaboravi.

- Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, a ja sam išla u amatesko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i imali su struje. Tako mi je gluma ušla u krv - objasnila je glumica koja je, inače, postala mama u 52. godini.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti