separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZAŠLA JE NA SCENU SA VELIKOM PERIKOM PREKO POLA LICA! Irina će večeras u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS ostaviti sve bez daha svojom pojavom! (VIDEO)


Nećete ostati imuni!


Najnovije izdanje vašeg omiljenog i najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars" očekuje vas večeras od 22 sata na televiziji Pink. Najtalentovaniji mališani će se ovoga puta oprobati u zadatku koji se zove "Imitacije".

Irina Arsenijević ove večeri postaće muzička diva Sia i nastupiće sa pesmom "I'm Alive". Ona se za ovaj nastup dugo i temeljno pripremala, a njena pojava svakako će sve koji je budu videli oboriti sa nogu.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Imala sam par imitacija na umu, ali ova mi je bila baš omiljena, ja Siu obožavam - rekla nam je Irina neposredno pred nastup i dodala da joj je veoma teško da peva dok ništa ne vidi pred sobom.
Trebalo mi je jako dugo. Perika, vide mi se samo usta, haljina (smeh)... Trebalo mi je da se naviknem da pevam dok mi je nos prekriven - istakla je ona.

Irina je otkrila da je ovog puta imala sreće jer neće morati da se previše kreće po sceni, ali da ima i otežavajućih okolnosti.

Sia je specifična što ne igra, hvala Bogu, pa mi je zbog toga bilo malo lakše. Ali glas joj je jako teško izimitirati, ali sam to uspela - navela je ona i dodala da se tokom pripreme ovog nastupa suočila sa velikim poteškoćama:

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Jesam, to je hod u štiklama. Ja ne znam da hodam u štiklama, ustvari ne znam da silazim niz stepenice. Imam malu štiklu ali meni je i to problem, jer ja konstantno želim da budem u ravnom i da ne razmišljam o tome. Ali eto, na kraju sam i to uspela - rekla je ona.

Zvezdicu smo ovoga puta upitali da ona prokomentariše žiri, a ona je bila iskrena i rekla nam da do sada još nije naišla na kritike.

Zadovoljna sam. Do sada nisam dobila negativne komentare, sada ću videti, ali sam jako zadovoljna. Nisu mi davali kritike uopšte - rekla je Irina i dodala:
Očekivala sam da će biti strogi. Mi smo najbolji od najboljih i treba da budu zahtevni - zaključila je ona.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Da li je Irina i ovoga puta uspela da oduševi žiri, koliko je glasova dobila i kako je izgledala na velikoj sceni sa perikom koja joj prekriva pola lica, saznaćete ove noći od 22 časa na televiziji Pink u najnovijem izdanju "Pinkovih zvezdica - All stars".

Pored nje u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Pavle Vasiljević, Sergej Pajić, Tomislav Milovanović i Valentina Mec.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti