separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OD NJIH NEMAM VEĆE PRIJATELJE: Zlata Petrović se druži sa bivšim muževima, ali i sa NJIHOVIM ŽENAMA! (VIDEO)


Otvorila je dušu i priznala u kakvim je odnosima sa osobama koje su joj nekada bile sve.


Pevačica Zlata Petrović se ne pojavljuje često na gradskim dešavanjima, ali gde god se pojavi, zabava je uvek zagarantovana. Zlata je u emisiji "Premijera" pričala o svom privatnom životu, a na početku intervjua je istakla da devojke svojih sinova uvek dočeka raširenih ruku.

Autor: RTV Pink

Dolaze devojčice, drugarice... Divno je, super je sve! Ja polazim uvek od sebe. Ja nemam potrebe ono kao, da se svekrva i snaja ne vole. Evo, i ja sam sa Pejinom majkom super i sa Hasanovom sam bila do poslednjeg dana. Ja volim da volim - priča Zlata.

Sa svojim bivšim muževima je u super odnosima, ali zanimljivo je i to da ona nije samo sa njima našla zajednički jezik nakon rastanka, već i sa njihovim suprugama. Pevačica je u "Premijeri" istakla da se svi oni savršeno slažu.

Autor: RTV Pink

Mi se normalno viđamo, super smo drugarice. Skoro mi je bila slava i ona me zove i pita da li treba da dođe da pomogne. Ja sa mojim bivšima sam super i od njih nemam veće prijatelje. Kada sam završila neku svoju emociju, mi smo ostali prijatelji. Ako volite nekoga, onda volite da on bude srećan - dodaje pevačica.

Autor: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi ispod, u nastavku ovog teksta, možete pogledati kako je izgledao intervju Zlate Petrović u emisiji "Premijera" koja je na programu televizije Pink radnim danima od 11 časova nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti