AKTUELNO

Pevačica se u ovom slučaju nije pitala.

Bivša pevačica grupe "Ministarke" Edita Aradinović započela je solo karijeru, a u grupi ju je zamenila Jovana Pajić koja se posle duže pauze vratila na muzičku scenu.

Ministarke i Aco Pejović imaju hit duet "Poplava" koju je sa pevačem otpevala Edita. Kako ona više nije članica grupe "Ministarke", na Pejovićevom koncertu u Areni sa njim neće pevati ovaj hit, već Jovana, koja je nedavno došla na mesto nove pevačice popularne grupe.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se tiče ove Arene, nisam sigurna da ću ja pevati. Nije moja odluka i moja volja, to je više od strane Aspirinaca koji su izrazili želju da ja ne pevam, već nova članica grupe, a ja sam posle par dana saznala da je to Jovana Pajić - rekla je Edita i dodala:

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG DROGE SU POČELI PROBLEMI U BRAKU: Posle ove BURNE NOĆI tokom koje je Darko POKUŠAO DA PROVALI U SOBU KOD PEVAČICE, Ani Sević je PREKIPELO!

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta će se desiti, da li će Aca uopšte želeti da otpeva tu pesmu. Ja nemam problem sa tim, neka peva devojka, ako ona to bude želela - zaključila je bivša Ministarka.

Pink.rs

#Aco Pejović

#Edita Aradinović

#Jovana Pajić

'