AKTUELNO

Goca i Leontina pevale tokom celog nastupa.

Večerašnju, četvrtu po redu epizodu emisije "Pinkove zvezdice - All stars", otvorio je David Radosavljević sa pesmom "Morski vuk". Mališani ove večeri, kao i u naredne dve epizode, imaju specijalan zadatak koji se zove "Vesele devedesete", te su u skladu sa tim birali numere kojim će se predstaviti.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović i Goca Tržan bile su najveselije tokom ovog nastupa i neprestano su pevale zajedno sa Davidom.

Odličan si bio, ja sam sve vreme imala osmeh na licu. Imao si super izraz lica, šarmirao si publiku. Ponašao si se kao da je ova pesma uz koju i ti rasteš. Lepo si prilagodio ovu pesmu sebi. Imao si fantastačan nastup, ovo je čista petica. Imaš divne fazone u glasu koji potiču iz tog tvog šarmerskog stava - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Imao si neku vrcavu energiju koja nas je sve pomerila ovde. Dobar si bio. Ti si ovo u svom fazonu jako lepo izveo, sve je bilo fino, đuskao si lepo, devojke oko tebe su bile takođe fantastične. Bravo za frizuru - naveo je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj brilijantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'