AKTUELNO

Otpratio na Instagramu sve stranice posvećene njemu i Staniji.

Uz ogromnu podršku fanova u rijalitiju izgledalo je kao su starleta i Crnogorac savršen par, te da će svoju romansu nastaviti i napolju. Međutim, nakon što je Vladimir Tomović diskvalifikovan, a Stanija Dobrojević napustila "Zadrugu 2" zbog zdravstvenih problema njihova veza nije opstala u spoljnom svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos Stanijinom javnom raskidu koji je objavila na Instagramu, a zatim ga, kako je sama rekla, blokirala na toj društvenoj mreži, izgleda da on ne odustaje baš tako lako. Već postoji pozmašan broj poruka koje je uputio svojoj nekadašnjoj ljubavi preko storija, a ova je samo još jedna u nizu.

Foto: Printscreen Instagram

- Vi koji sada likujete i vi koji ste jedva dočekali, znajte. Uvrede na njen račun od mene nikada čuti nećete jer niti je to moj manir niti je ona to zaslužila. Ne pljuje Vladimir nikada ono što je grlio i voleo. Otpratio sam sve zajedničke stranice, jer ne želim da gledam kako mi non-stop iskaču srceparajuće poruke. Još samo "Posmrtni marš" fali. Ljudi, osmeh na lice, volite bližnje svoje. Živi mi bili - napisao je on u okviru svog storija i podigao veliku prašinu na društvenim mrežama i među njihovim fanovima.

PROČITAJTE JOŠ: RAZVODE SE ZBOG NJE? Andreana Čekić nije ni sanjala da postoji ovakva prepiska njenog muža sa njenom koleginicom, NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD OVO VIDI!

Autor: Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'