AKTUELNO

Ovom izjavom nasmejala je sve!

Pevačica Maja Berović može slobodno da kaže da je trenutno na vrhuncu svoje karijere i jedan od najpopularnijih ženskih izvođača na ovim prostorima. Ona se uveliko priprema za veliki koncert u "Štark" areni koji će održati 2. novembra, a ono što je veoma obradovalo jeste što su sve karte već rasprodate.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako bi mnogi očekivali da je nervozna kako će sve ispasti, Maja je pred kamerama emisije "Premijera" priznala da uopšte nema tremu.

Moram priznati da sam opuštena, arena je rasprodata, radim na vizuelizaciji koncerta, to je ono čime se najviše bavim trenutno - priznala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena najveća podrška svakako je suprug Alen, a pevačica je priznala kada jedno drugom izgovore stih "Ti lutaš, bebo" iz njene pesme "Neka stvar" koja je postala veliki hit:

On meni često kaže kad kasnim i kad spakujem pet kofera a ima mesta za dva, on mi kaže "To nije traktor, bebo", "To nije kamion, bebo" (smeh). On mi jako puno znači - priznala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNA DOMINACIJA: Televizija Pink ne prestaje da OBARA SVE REKORDE GLEDANOSTI! (FOTO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emsije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Maja Berović

#Premijera

'