AKTUELNO

Posvađali se Maca i Miki. Đuričić joj rekao da se sve vreme šali na njen račun.

U toku večeri ovonedeljni vođa Lepi Mića okupio je sve ukućane oko stola u dnevnoj sobi, kako bi im pročitao bitno pismo koje je za njih imao Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, odmah skupite sve papiriće i olovke i ostavite ih u poštansko sanduče. S obzirom na to da je komunikacija preko papirića strogo zabranjena, nemojte se više igrati, nemojte testirati strpljenje Velikog šefa. Svaki sledeći put, nakon ovoga, kada vidimo neki papirić ili olovku u Zadruzi ili primetimo da se neko dopisuje, bićete strogo kažnjeni! Milan je jedina osoba koja zbog zadatka može zadržati papir i olovku - jasan je bio Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pevač je odmah tražio od svih cimera da vrate sve što imaju kod sebe od rekvizita, dok je Maca Diskrecija povikala da Bora Santana ne želi da vrati svoje papire i olovke. Tada je došlo do svađe između nje i Mikija Đuričića, koji je rekao da se sve vreme šalio na račun veze Bore i Mace.

PROČITAJTE: TEK SAD ĆE NASTATI HAOS! Edita šokirala sve: Ovo je VELIKA TAJNA o Luni koju MORAM DA OTKRIJEM SRBIJI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'