AKTUELNO

Zadrugari u oskudici sa novcem.

Nakon što je za ovonedeljnog vođu ponovo izabran Lepi Mića, na njemu je bilo da i ove nedelje na ravne časti podeli džeparac koji je Veliki šef poslao.

Foto: TvPink Printscreen

Prošle nedelje su mnogi zadrugari bili nezadovoljni raspodelom novca, pa je ovoga puta Mića pažljivo podelio celokupnu sumu. Onima koji su prošli put dobili najmanji džeparac, ovoga puta su dobili najveći i obrnuto. Parovima je dodeljen novac tako da je jedno dobilo, najveći, drugi najmanji, kako bi se napravio balans.

Foto: Printscreen Youtube

I pored njegove dobre volje da svi zadrugari dobiju ono što su zaslužili, ipak su ispale male nesuglasice. Lepog Miću je to jako iznerviralo i prokomentarisao da kako god da podeli novac, uvek se pojavi neko ko je nezadovoljan.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su se između sebe dogovorili da će se ove nedelje pomagati, jer su u škripcu sa novcem, a Mića je predložio da se Žiža Stojanovć i on odreknu svog ovonedeljnog džeparca.

Pročitajte još: ODJEKIVALO LOMLJENJE STAKLA JUTROS: Zadrugari nisu znali šta ih je SNAŠLO! (VIDEO)

Kako je protekla ovonedeljna raspodela i ko se najviše pobunio zbog  džeparca možete pogledati klikom na video-snimak ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'