separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI MOJOJ MAMI NE MOŽEŠ VODU DA NOSIŠ: Miljana žestoko spustila Cecu Kitić, a onda je ustao Lepi Mića i NAPRAVIO HAOS za stolom! (VIDEO)


Tresla se Bela kuća.


Voditelj Milan Milošević je i ovog četvrtka posetio zadrugare, kako bi zajedno sa njima pogledao sve one situacije koje su bile u nedelji za nama, pa je emisija "Gledanje snimaka" počela.

U narednom snimku zadrugari su mogli da čuju Mirka Gavrića i Svetlanu Cecu Kitić kako ogovaraju Mariju Kulić. Oni su bili izričiti u stavu da je Marija kriva za ponašanje Miljane Kulić, dok je Vladimir Adžić, koji je takođe razgovarao sa njima bio neodlučan po pitanju Kulićevih. Ceca je istakla da neće poštovati Mariju, kao i da ona nema pravo da uzme Miljanino dete.

Autor: TvPink Printscreen

Ti mojoj mami ne možeš vodu da nosiš. Moja majka je najbolja na svetu - rekla je Miljana.
Marija je rekla da će da uzme dete kad ona hoće, ja to nisam izmislila, rekla sam da nema pravo da uzme dete od majke. Ukoliko je majka sposobna nikad joj se ne oduzima dete, ja sam majka troje dece. Za neke greške koje deca prave krivi su roditelji, ne za sve, ali za neke jesu. Imam pravo da kažem na osnovu onoga što je ona rekla - navela je Ceca.

Autor: TvPink Printscreen

Moja majka je to rekla. Umukni sad pričam ja - urlala je Kulićeva.
I ja sam u afektu rekla. Nikada neću da je komentarišem jer me je nahranila g*vnima. Ja sam samo ponovila reči koje je Marija rekla, da si ti nesposobna. To ti je majka rekla - istakla je Kitićeva.
Istina je da sam se oslonila na nju kad sam dobila dete, rekla je da sam nesposobna jer ne mogu više da se oslanjam na nju. Ja se od deteta nisam odvajala - navela je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Nije normalno da sve žene posle porođaja imaju strah - dodala je Ceca.
Jeste, baka Ceco. Ona je dvolična. Rekla sam mami da se izvini Ceci, da to nije lepo što joj je rekla, iako je to rekla u afektu. Ceca do juče nije znala da vodi dijalog, a sada upada u reč. Ovo što kaže da sam nesposobna, moja majka je mislila da ću biti u strahu i sa drugim detetom. Naravno da noćima nisam spavala, gledala sam u Željka. Moja majka ne  može da zamisli život bez Željka, ali ja sam joj rekla da je on moje dete. Ceco, ti si dvolična - rekla je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Ja nisam dvolična, i dalje ti mislim i želim sve najbolje. Tvoja majka meni vodu ne može da nosi - navela je Svetlana.
Složio sam se sa Cecom 100%. Miljana i Marija treba da obrate pažnju šta jedna drugoj govore. Majka kaže ćerki da je izrod, a onda joj Miljana odgovara: "Nikad me nisi volela, sve si mi branila, nisam ti bila bitna". One su dale za pravo svakom ovde da kaže sve najgore o njima. Ja ovde prisustvujem njihovom teroru godinu i po dana - urlao je Lepi Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti