separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSEĆAM SE JADNO: Miljana Kulić PROMENILA PLOČU, želi da PONIŠTI UGOVOR sa Zolom! (VIDEO)


Kaje se!


Pre nego što je počela emisija "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević upitao je Miljanu Kulić zašto je neraspoložena.

Miljana je izjavila da je njena majka Marija Kulić ignoriše, a onda je istakla da želi da poništi ugovor koji je potpisala i prema kom ceo honorar Lazara Čolića Zole ide na njen račun.

Autor: TvPink Printscreen

Grize me savest što sam potpisala ugovor, osećam se poniženo i jadno. Htela sam neku sigurnost, rekla sam to u afektu, ali kako vreme prolazi sve se gore osećam. Ja sam sposobna žena. Ko hoće, on će biti uz mene, ne treba nikoga da zadržavam ultimatumima. Ljudi su u pravu što postavljaju pitanja i gledala bih nas kao cirkus, kao debile. Osećam se bezvredno i jadno. Ako može da se ode na ostrvo da se to poništi. Želim poništenje ugovora jer meni nije dobro, mnogo se jadno osećam zbog svega. Osećam se kao da kupujem nešto. Sad mi prolazi kroz glavu da bi me ostavio, ali neće zbog ugovora - rekla je Kulićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Ostali zadrugari podržali su ovu njenu odluku, a Zola nije imao nikakav komentar, pa je ubrzo pušten i prvi klip u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka". Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi od 14. minuta.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti