separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG GAGIJA NIJE OTIŠLA NA EVROVIZIJU! Evo sa kim je Anabela trebala da snimi duet za veliko muzičko takmičenje, a onda je njen bivši muž pokvario sve! ŠOK!


Ovo niko nije znao!


Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je sinoć u svojoj emisiji "Amidži šou" pevačice Daru Bubamaru, Kaju Ostojić, Miu Borisavljević i Anabelu Bukvu.

Autor: TvPink Printscreen

Dok su odgovarali na pitanja iz kviza, Anabela je otkrila nešto što niko nije znao. Naime, pitanje je bilo ko je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji, a Anabela je odmah rekla da je to bio pevač Deen i ispričala da su zajedno trebali da budu na velikoj sceni.

Znam da je Deen, zato što sam i ja trebala da idem sa njim. Ali su nam se menadžeri posvađali. Mi smo snimili pesmu "Ja imam nekog" i posle toga su došli na ideju da idemo na Evroviziju, ali su nam se menadžeri posvađali, moj menadžer je bio Gagi i eto... Ništa. U odličnim smo odnosima sad (Gagi i ona), odličnim nikakvim. Preko Lune čujem šta radi u Zadruzi, ali nema smisla da sad to pratim, pratim mog druga Mirka. Vole ga ljudi, ne znam šta mu se desilo, pukle ga neke emocije - ispričala je Anabela.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti