separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MENI DETE NE TREBA: Zola ponovo slagao, pa pokušao da se opravda! Kad je ovo čula, Miljana POČELA DA SE TRESE I DA PLAČE! (VIDEO)


Marija odmah napustila sastanak.


Lazar Čolić Zola stavljen je na poligraf, a ukućani i ove večeri gledaju koje je on odgovore dao na postavljena pitanja, kao i koliko je bio iskren. Sledeće pitanje glasilo je: "Da li ćeš sebe, svoje prohteve i interese, stavljati iznad detetovih interesa?", a Zola je rekao: "Ne". Njegov odgovor bio je lažan.

Autor: TV Pink Printscreen

Kada je čula odgovor na ovo pitanje i da Zola slagao, Miljana Kulić je počela da plače i da se trese. A tom prilikom izjavila je kako trenutno nije u stanju da iznese svoj stav na ovu temu. Nekokoliko sekundi nakon toga, Miljanina majka Marija izašla je iz Bele kuće i otišla u apartman.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ne znam kakav je osećaj imati dete. Za mene je bolesna osoba koja sebe stavlja iznad svog deteta. Ako sam ja bolestan i stavljam sebe ispred deteta, onda mi dete ni ne treba! Moj mozak razmišlja da je to bolesno, ako bih se tako ponašao, onda sam bolestan - govorio je Zola, dok je Miljana plakala.

Autor: TV Pink Printscreen

Ne mogu da pričam... Nije mi dobro.. Stomak me boli... Ne mogu da stojim, a kamoli da pričam, jesi normalna ti Marija? - jedva je izjavila Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti