separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Anabela ispričala sve o razvodu sa Atijasom: Njemu nije bilo lako kraj mene, moja Nina je više plakala zbog njega nego zbog svog oca! (VIDEO)


Nikad iskrenija!


Voditelj Ognjen Amidžić je večeras u svojoj emisiji "Amidži šou" ugostio četiri dame - Anabelu Bukvu, Daru Bubamaru, Miu Borisavljević i Katarinu Kaju Ostojić, a svaka od njih je poslednjih nedelja u žiži javnosti. 

Autor: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se nedavno Anabela razvela od Andreja Atijasa, Ognjena je zanimalo zašto je došlo do toga, a ona je, čini se, otvorila dušu kao nikada do sada.

Andrej je jako želeo da me zaštiti od svega, što je oličenje pravog muškarca, ali nije mogao da se bori sa vetrenjačama. On je želeo da me zaštiti od svake šuše koja je želela da me povredi, i mene i Lunu i Ninu i Blankicu, ali nije mogao. I u toj nemoći smo počeli da se udaljavamo. A borili smo se kao lavovi da to opstane, jer moja ćerka Nina je plakala za Andrejem, možda više nego za... Da ne kažem, otac je otac, ali on je bio veliki deo njenog života, vodio na treninge, u školu, ali jednostavno, došli smo jednog dana do toga da smo shvatili da bolje funkcionišemo kao prijatelji, dali smo sebi dva meseca da ide svako na svoju stranu i ispostavilo se da i dalje funkcionišemo kao prijatelji, on je i dalje za mene najbolji otac na svetu, on je moj najbolji prijatelj i to što smo se ljubavno razišli, ne mora da znači da ne možemo ovako da funkcionišemo. Po meni, sa mnom nije nimalo lako bilo da živi prethodne dve godine, a svakom muškarcu normalno teško pada da vidi ženu kako pati, a nemoćan je, sa kim da se bori? - zaključila je Anabela. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti