separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ORILA SE BELA KUĆA OD NJIHOVE SVAĐE! Matora PROKLJUČALA OD BESA zbog onoga što je Bora rekao o Sanji Stanković! (VIDEO)


Santana se pravdao time da je njega Matora omalovažavala!


U Beloj kući se tokom današnjeg popodneva održava vanredno izdanje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kako ne bi gledaoci, ali i zadrugari ostali uskraćeni za sve nerazjašnjene okolnosti u rijalitiju.

Voditelj je upitao Jovanu Tomić Matoru u kakvim su odnosima ona i Bora Santana i zbog čega ona ima negativno mišljenje o njoj. 

Autor: TvPink Printscreen

Sigurno neću da mu odmažem, ali neću da me podj*bava. Mislim da on i ja ne treba da ulazimo u žestoke svađe, odrasli smo. On je rekao nešto u vezi sa Sanjom, rekao je da će da me gazi - započela je Matora. 
Da. Ti si mene u emisiji "Narod pita" podj*bavala. Ovde smo zakopali ratne sekire, a onda me na ulici svi pitaju da li je moguće da me ona omalovažava - pričao je Bora. 

Autor: TvPink Printscreen

Nemoj mene da stavljaš u isti koš sa Sanjom. To što ona ne može da gleda očima tebe, a ne možeš i ni ti nju. Svaki put kada su se njih dvoje svađali, ja sam vikala i na jedno i na drugo. Ti si pričao nešto u lajvu za Sanju, posle si rekao da si bio pijan. Mene boli k*rac što se vi ne volite. Ako ja tebe zovnem i kažem ti: "Nemoj moju devojku da pljuješ u lajvu", ti mi napišeš neću zbog tebe jer te poštujem i onda uđeš u rijaliti i to isto radiš. Za mene to nije poštovanje - pričala je besno Matora, dok se Bora pravdao da nije pričao negativno o Sanji Stanković, njenoj devojci.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti