separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POLIGRAF I DALJE TRESE ZADRUGU! Miljana i Zola posle DRAMATIČNE NOĆI rešili da stvari ISTERAJU NA ČISTAC! Evo koji odgovor najviše MUČI TRUDNU ZADRUGARKU (VIDEO)


Ne može da dočeka nastavak!


Posle burne noći u kojoj su svi zadrugari gledali Lazara Čolića Zolu na poligrafu kako odgovara na sva pitanja vezana za Miljanu Kulić, "Zadrugu" su tresle brojne svađe i rasprave koje su trajale do ranih jutarnjih sati.

Autor: TvPink Printscreen

Njih dvoje su ipak završili u izolaciji gde su razmenjivali nežnosti i povrh sumnje da je Zola ne voli na pravi način i da je sa njom iz koristi. Budući da ovde nije kraj i da će Zola milionski auditorijum i večeras gledati nastavak njegovih odgovora, Miljana se ponovo našla u nedoumici da li da rodi njihovo dete ili da ostane pri svom stavu da želi da abortira.

Rade Lazić odlučio je da porazgovara sa njima, pa je stao u Zolinu odbranu.

Kad si ti saznala da si trudna, i on je. Automatski, u njegovom mozgu je da je zbog te situacije logično da će dobiti veći honorar. Nije dobro preformulisano pitanje - rekao je Rade.

Autor: TvPink Printscreen

Mene je zabolelo kada je bilo za Željka... On je rekao da ga voli i da ne zna da li će ga gledati kao svoje dete. To je bila laž, znači da ga ne voli - rekla je Miljana.
Ja Željka pet meseci nisam video - pravdao se Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti