separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JESI LI TI NORMALNA, ZABAVLJAŠ SE SA ŠEGRTOM?! Rasta poludeo kad je saznao za Aninog novog dečka, odmah napravio SKANDAL! Evo kako mu je pevačica uzvratila (FOTO)


Nije mu bilo pravo kada je saznao ko je novi izabranik njegove bivše drage.


Pop zvezda Ana Nikolić nakon dve godine otkako se razvela od repera Stefana Đurića Raste navodno je našla novog dečka Ivana, sa kojim je, kako se priča već dva meseca u vezi. Sve to krila je od javnosti, kao i od bivšeg muža koji je ipak saznao.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša. Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila - ispričao je izvor i dodao da je pevačici najbitnije to što njen dečko ima lep odnos s njenom ćerkicom Tarom.

- Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno - ispričao je on.

Rasta je za novu emotivnu vezu svoje bivše saznao navodno prošle nedelje, kada su Ana i Ivan bili u Makedoniji.

Autor: E-Stock/Dušan Stanojević

Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, je l' si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Je l' si ti svesna šta radiš?" Nikolićki je bilo glupo što je Ivan to čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vređao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidelo što je Ana našla dečka - ispričao je izvor.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti