separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZORICA MARKOVIĆ ZIDA KUĆU: Pevačica dane provodi na građevini, pokazala mašine u dvorištu, a ovako komunicira sa majstorima! (VIDEO)


Novac uložila u nekretninu!


Pevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge", Zorica Marković već nedeljama vreme provodi sa majstorima s obzirom na to da je odlučila da zarađeni novac uloži u nekretninu, koju će ostaviti svojim naslednicima.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: Privatna arhiva

Zorica je sa nama podelila snimak u kom se vidi kako teku radovi, kao i da pevačica ima odličnu komunikaciju sa majstorima. Za sada su izlili dve ploče, a Zorica još uvek nije sigurna da li će i treću. Takođe, pevačica je pokazala i radne mašine u dvorištu, kao i savršenu panoramu koja se vidi sa ove građevine.

Autor: Privatna arhiva

Kako je meni ovo fascinantno, j*bote! Mahni malo, genije! Baci kosku. Daj da nalijemo ovu drugu ploču, a za treću ćemo da razmislimo. Lepota, brate, priroda... Gledaj kakav pogled, ovo nema nigde... Kakva je ovo mašinerija - govori Zorica Marković jednom od majstora.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Po staroj tradiciji sa ovih prostora, pevačica nakon ovih radova planira sve da proslavi u krugu svojih članova porodice, a slaviće i zajedno sa majstorima. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti