separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEPRAVEDNO SMO TE ZAPOSTAVLJALI, A BIO SI KAMEN TEMELJAC: Viktor Savić slomljen zbog Gruove pogibije, reperu uputio poslednji pozdrav i rasplakao mnoge! (FOTO)


Andonov je bio uzor mnogim generacijama.


Dalibor Andonov Gru (46) nastradao je u ponedeljak u popodnevnim časovima kada je doživeo nesreću dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Danas u podne je u njegovu čast održana komemoracija u Domu omladine, a potresne govore održali su njegovi prijatelji i saradnici.

Autor: Tanjug/Dragan Kujundžić

Brojne javne ličnosti osetile su potrebu da dođu na komemoraciju i odaju počast nastradalom reperu, a neki su svoje žaljenje iskazali i putem društvenih mreža. Jedan od njih je i glumac Viktor Savić, koji je na svom Instagram profilu podelio deo Gruove pesme i uputio mu potresne reči.

Brate... Na tvojoj muzici mnogi smo ponikli i kasnije te nepravedno zapostavljali kada smo govorili o uzorima... Jer smo te podrazumevali, jer si bio tu, jer si bio normalan, nasmejan i prizeman... Pravi primer kako treba veliki da se ponašaju, a mi ljudi to ne primećujemo (ili primetimo, ali kasno) i ne cenimo jer živimo u svetu u kojem se cene neke druge stvari i neki drugi “kvaliteti”. I malopre sam sa jednim mlađim drugarom razgovarao, na koga si uticao i koji je tužan zbog tvog odlaska i razočaran što smo opet čekali neki tragičan dogadjaj da se osvestimo, priberemo i ujedinimo... Da nas tvoj prerani odlazak probudi i dozove pameti! Dalibor Andonov GRU - legenda Beograda i kamen, i to ne bilo kakav, već kamen temeljac za mnoge generacije. Počivaj u miru, brate - napisao je Viktor na svom Instagramu, a njegova objava rasplakala je mnogobrojne korisnike ove društvene mreže koji su u komentarima iskazivali svoje žaljenje.

Sahrana preminulog repera obaviće se sutra u 14:30h na groblju Orlovača. Gru je iza sebe ostavio neutešne roditelje, brata, suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti