separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZAUVEK TE VOLI TVOJ PRVI FAN! Đus posvetio potresnu poruku svom idolu! Gru mu je bio sve na svetu, a evo kako će mu se odužiti! (FOTO)


Poznavao ga je od 13. godine!


Dalibor Andonov Gru, slavni srpski reper, poginuo je juče prilikom vožnje kajta, a vest o njegovoj smrti je potpuno razorila sve.

Autor: YouTube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Jedan od Gruovih kolega koji je danas posetio njegov porodični dom bio je reper Ivan Ivanović Đus, koji je velikim, crnim naočarima prikrivao suze. On se večeras oglasio i potresnom porukom na Instagramu koju je posvetio svom velikom prijatelju.

- Tebra moj, stajao sam pred ogledalom i imitirao te dok se nisam uvežbao da istrčim na polje i rokam! To je bilo 1995. Nastojao sam da te nadmašim, sarađivali smo više puta, čak si mi budio blagu (onu zdravu) ljubomoru, jer si se držao kao lav, bio šmeker. Tako se nose gradske glave. Nikad nismo ni bili "javne ličnosti". Mi smo deca grada! Ja sam tvoj prvi fan! Svakog dana sam išao iz škole da pitam da l' je izašao tvoj prvi album. I na kraju, imao sam tu čast "večnu" da sam tvoj prvi album imao u rukama pre tebe... Na koncertu "Public Enemy" pre 20 godina izveli smo pesmu "Pravo u raj" pred svima, kao i skoro posle 20 godina. Poštovali smo se do zadnjeg momenta. Mnogi to ne znaju! Bio sam u prvim redovima na koncertu "Funky G" u Sava centru, sa balkona sam povukao celu ekipu do prvog reda, bio sam i u "Prostoru" na zadnjoj žurki, bio sam u Domu omladine na tvom prvom koncertu u prvom redu, sećam se momenata kada sam se nadao da ćeš da pogledaš u mene i, kao, da kažeš u sebi "Vidi ga ovaj mali, reper!!! Tek se sećam kad su me inspektori spakovali u kombi i dr*ali sat vremena, da odrukam ko mi je dao maskirne pantalone, a ja u drami da l' ću da stingem na termin kad MC Best silazi po kasete.... Na kraju sam uspeo da ih iz*ebem, nisam drukao, stigao ispred Politike i dolazim i vidim tebe sa ekipom! Samo ste se okrenuli, pogledali me, ja reko' "Ma jee*aću ja vas". Nakon par godina smo snimali "Stara škola, nova škola" iako sam se osećao kao da sam stara škola! Hvala ti do tebe sad! Još jače mi je bilo kad si me pozvao da radim verzije tvojih pesama na engleskom! 1999. tad sam video tebe i tvoju ženu prvi put! Bili ste sjajni kao što i sada sijate! Pa smo išli i u Ulm, na "Dunav fest"! Ah, taj Dunav! Imamo pesmu koju niko nije čuo. Pustio sam ti je skoro, smejali smo se. Objaviću je. I previše momenata da se navede sada, koja nismo dokumentovali, jer kapirao sam "Maaa tu smo". Ali jesmo. Zauvek te voli tvoj Đus, tvoj prvi fan - napisao je on.

View this post on Instagram

Tebra moj,stajao sam pred ogledalom i imitirao te, dok se nisam uvezbao da istrcim na polje i rokam!!!! To je bilo 1995. 👊🙏 Nastojao sam da te nadmasim,saradjivali smo vise puta,cak si mi i budio blagu(onu zdravu) ljubomoru ,jer si se drzao kao lav,bio smeker!! Tako se nose gradske glave!! Nikad nismo ni bili “javne licnosti”! Mi smo deca grada! Ja sam tvoj prvi FAN! Svaki dan sam isao iz skole da pitam dal je izasao tvoj prvi album 🤭🤪 I na kraju,imao sam tu cast “vecnu”,da sam tvoj prvi album imao u rukama pre tebe😎haaah...😕Na koncertu Public Enemy pre 20 godina izveli smo pesmu “Pravo u raj” pred svima ,kao i skoro posle 20 godina!!! Postovali smo se do zadnjeg momenta! Mnogi to ni ne znaju! Bio sam u prvim redovima na kocertu Funky G u Sava Centru ,sa balkona sam povukao celu ekipu do prvog reda,bio sam i u “Prostoru” na zadnjoj zurci,bio sam i u Domu Omladine na tvom prvom koncertu u prvom redu,secam se momenata kad sam se nadao dal ces da pogledas u mene i kao ,da kazes u sebi,vidi ga ovaj mali,reper!!! Tek se secam kad su me inspektori spakovali u kombi i drkali sat vremena,da odrukam ko mi je dao maskirne pantalone,a ja u drami dal’ cu da stignem na termin kad Mc Best silazi po kasete...na kraju sam uspeo da ih izjebem ,nisam drukao,stigao ispred Politike i dolazim i vidim tebe sa ekipom ! Samo ste se okrenuli ,pogledali me😀ja reko’ ma jeeebacu vas😉😎Nakon par godina smo snimali Stara skola,nova skola..iako sam se osecao kao da sam stara skola! Hvala ti do tebe sad! Jos jace mi je bilo kad si me pozvao da radim verzije tvojih pesama na engleskom!!! 1999. Tad sam video tebe i tvoju zenu prvi put! Bili ste sjajni kao sto i sada sijate! Pa smo isli i u Ulm ,na “Dunav fest”!! Ah, taj Dunav😖 Imamo pesmu koju niko nije cuo🤫 pustio sam ti je skoro,smejali smo se🤣 Objavicu je😐 i previse momenata da se navede sada,koja nismo dokumetovali,jer kapirao sam,maaa tu smo! A i jesmo🙌ZAUVEK TE VOLI JUICE TVOJ PRVI FAN!❤️🔥🙏

A post shared by Juice Jedan Jedini (@juice.jedan.jedini) on

Komemoracija povodom smrti slavnog repera održaće se sutra u 12 časova u Donjoj sali Doma omladine Beograda, a sahrana će se obaviti u četvrtak, 12. septembra u 14 časova na groblju Orlovača u Beogradu.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti