separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VELIKI SERIJAL PORTALA PINK.RS! Otkrivamo najveće tajne estrade! Evo zašto su Seka Sablić i Bora Todorović prestali da pričaju nakon snimanja 'Maratonaca'! NIKO NIJE VEROVAO DA SE TO DOGODILO!


Ovo malo ljudi zna!


Jedan od najboljih filmova jugoslovenske kinematografije "Maratonci trče počasni krug" premijerno je prikazan 1982. godine. Iako je ovaj film osvojio prestižne nagrade i smatra se remek-delom, on krije jednu od najmračnijih tajni na našoj javnoj sceni.

Čuveni Bora Todorović i legendarna Seka Sablić u ovom ostvarenju tumačili su Đenku i Kristinu. Međutim, niko se nije nadao da će se na snimanju desiti situacija koja će dovesti do toga da njih dvoje budu u svađi koja će trajati celih 30 godina!

Autor: Tanjug

Naime, dva doajena srpskog glumišta u ovom filmu su igrali velike ljubavnike. Jedna od scena koju su snimali bila je scena seksa, a u nameri da ulogu iznese što verodostojnije, Bora je, umesto klasične simulacije seksa, prešao granicu profesionalizma, pa se čak spekuliše da je između njih došlo i do pravog seksualnog odnosa!

Autor: E-Stock/bibiphoto

U glumačkim krugovima se, navodno, priča da se Bora "prepustio situaciji" i dopustio sebi nešto što nije bilo predviđeno scenariom. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje. Ona je vrištala i vređala Todorovića, dok su reditelj i ostali na setu ostali zatečeni, jer niko nije video šta se tačno desilo. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva.

Autor: Printscreen YouTube/boba jevtic

Poznato je da njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima godinama, ali niko sa sigurnošću nije znao zbog čega. Konačno, oni su se pomirili posle 30 godina, kada su se sreli i odlučili da je vreme da zakopaju ratne sekire. Time je okončana najduža svađa u istoriji srpskog glumišta.

Kako je ova scena izgledala možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti