separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GRU JE BIO LAFČINA! Repera svi oplakuju, a oni najsrećniji se prisećaju anegdota sa njim: Tražili smo mu autogram, a dobili...


S tugom u srcu slave ono što je bio!


Popularni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče prilikom vožnje kajta, a vest o njegovoj smrti zaprepastila je mnoge. Od trenutka kada su saznali tužne vesti, svi se prisećaju kakav je čovek bio Gru, a jedna priča je posebno rastužila javnost.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, na društvenoj mreži Tviter oglasio se jedan Gruov fan, koji je ispričao šta je reper uradio za njega i njegove drugare.

Okupimo se mi klinci ispred studija u Zemunu gde je Gru snimao pesme. Dernjamo se, vrištimo, dozivamo ga. Izađe on sa smeškom, mi kao: "Gru, daj autogram". On nam da Cru*ch čokoladu, C prepravi markerom u G i zaokruži GRU. Počivaj u miru brate - napisao je jedan reperov fan na društvenim mrežama.

Autor: Tviter

Komemoracija povodom smrti slavnog repera održaće se sutra u 12 časova u Donjoj sali Doma omladine Beograda, a sahrana će se obaviti u četvrtak, 12. septembra u 14 časova na groblju Orlovača u Beogradu.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti