separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE PESME NJOJ POSVEĆUJEM... Lukas progovorio o letovanju sa novom devojkom, pa otkrio sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović, a evo kog pevača posebno ceni! (FOTO+VIDEO)


Pevač je pred nastup na Ušću progovorio o letovanju na kojem je bio sa svojom lepšom polovinom, pa priznao da li ima istine u natpisima da je za odmor iskeširao oko 15.000 evra.


Popularni folker Aca Lukas sinoć je nastupio na Ušću na prvom ''Music Week- u'' održanom u Beogradu, a sa njim se pojavila njegova nova devojka, atraktivna plavuša Jovana Doroški od koje se nije odvajao sve do samog izlaska na binu.

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

Pevač je pred nastup progovorio o letovanju na kojem je bio sa svojom lepšom polovinom, pa priznao da li ima istine u natpisima da je za odmor iskeširao oko 15.000 evra.

- Spreman sam za večerašnji nastup, odmorio sam se na letovanju lepo, a koliko sam ga platio to je već stvar nečije loše procene - rekao je Lukas pred nastup na Ušću i otkrio da je sve pesme koje je tu noć pevao posvetio svojoj izabranici. 

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

- Publika mi pruža podršku, kao i moja devojka. Sve pesme koje pevam večeras posvetiću mojoj devojci - rekao je Lukas, a onda progovorio i o prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, pa otkrio i kog pevača posebno ceni i uvažava.

Autor: E-Stock/Strahinja Kostić

- Prijatelji mogu da budu u dobrim i lošim odnosima, mogu da se čuju i da se ne čuju, a prijatelji kakvi smo Ceca i ja ostaju doživotno prijatelji i treba uvek da se nađu u nevolji jedni drugima. Ceca je velika zvezda, najveća. Ja sam sa vima prijatelj, a sa estrade od pevača posebno cenim Sašu Matića - istakao je Lukas.

Pogledajte delić atmosfere sa sinoćnjeg Lukasovog nastupa na festivalu ''Music Week''.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti