separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MILIJARDER IZGOREO OD BESA: Manekenka koja je ostala u kolicima zbog povrede na njegovom imanju TRAŽI MILIONSKU ODŠTETU! (FOTO)


Rešila da ga odere.


Naša prelepa manekenka Simona Andrejić doživela je strašnu nezgodu 17. jula na luksuznom imanju kineskog milijardera Čina Čua. Ona je doživela velike povrede kada se mini-žičarom usled velike brzine zakucala u drvo. Simona je gotovo dva sata provela viseći zaglavljena, dok po nju nisu došli spasioci.

Autor: Printscreen Facebook/Simona M. Andrejic

Manekenka je polomila karlicu na nekoliko mesta zbog čega je završila i u invalidskim kolicima, a zadobila je i povredu ruke.

Strani mediji navode da je milijarder obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede.

Autor: Printscreen Facebook/Simona M. Andrejic

Čin Ču je ponudio da plaća manekenki odštetu nekoliko hiljada dolara mesečno do kraja godine, ali je ona, zbog ozbiljnosti i težine povreda, zahtevala višemilionsku odštetu. To je razbesnelo milijardera koji je zapretio da će joj ukinuti i ovo što joj je do sada pružio. Kako će se dalje odvijati drama naše manekenke i milijardera, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti