AKTUELNO

Zvezde su joj predvidele dva braka!

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar, polako ali sigurno krči svoj put ka samom estradnom vrhu. Sve njene pesme su veliki hitovi, a Kija vredno radi i ne odustaje od svojih poslovnih ciljeva. Kako bismo saznali kakva budućnost očekuje Kiju, kontaktirali smo poznatog astrologa Nevenku Blažik, a ona nam je otkrila da je Kiji u zvezdama zapisano da uvek bude u pokretu, da putuje i da otkriva nove životne avanture.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kija je svestrana, njen horoskopski znak je vezan za kretanje, putovanja, pisanje, pevanje, ples, televiziju, što takođe znači da ona nikada neće ostati bez posla, odnosno bez izvora primanja. Takođe, ona će veoma dugo ostati u centru pažnje javnosti - kaže astrolog.

Nevenka kaže da je Kija uvek imala problematičan odnos sa ocem, sa kojim nikada nije mogla da nađe zajednički jezik. Astrolog takođe tvrdi da je Kockarevoj u zvezdama zapisano da će joj prvi brak propasti, što se upravo i dogodilo sa pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: Pink.rs/Miloš

Kija je za supruga izabrala čoveka koji se bavi istim ili sličnim poslom kao i ona, ali sa njim neće uspeti da održi srećan i trajan brak. Njoj više odgovaraju stariji muškarci, koji joj mogu pružiti stabilnost i sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku - ističe Nevenka.

Naš astrolog Nevenka Blažik dodaje da Kiji predstoji još brakova, ali da će pravu ljubav za ceo život pronaći tek oko četrdesete godine.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Njoj najverovatnije predstoji bar dva braka, ali prava ljubav i srećan dugotrajan brak dolazi joj tek sredinom života, negde oko njene 40. godine. Vrlo je verovatno da će jedan od supružnika biti vrlo popularna javna ličnost, a da će drugi biti vrlo imućan, najverovatnije stranac - kaže naš astrolog.

Sutra na portalu Pink.rs čitajte kakva budućnost očekuje pobednicu druge sezone rijalitija ''Zadruga'' Lunu Đogani.

Pink.rs

#Kija Kockar

'