separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TREŠĆE SE STUDIO! Bivši zadrugar koji zna sve TAJNE nekadašnjih cimera stiže u emisiju 'Zadruga - narod pita', mnogima neće biti dobro kad čuju šta ima da kaže! (FOTO)


Spreman kao zapeta puška da odgovori na sva pitanja koja interesuju javnost.


I ove večeri na kanalu ružičaste televizije gledaoci će uživati uz još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a bivšeg zadrugara koji zna sve tajne nekadašnjih cimera u studiju ugostiće voditelj Milan Milošević.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića spreman je kao zapeta puška da večeras odgovori na sva pitanja koja intrigiraju domaću javnost, a nema sumnje da se mnogim njegovim bivšim cimerima neće dopasti ono što će otkriti o njima.

Gledaoci će imati priliku da Lepom Mići postave pitanja i saznaju sve što ih interesuje ukoliko pozovu broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Milan Milošević za to bude dao znak.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Stoga i ove večeri od 23 časa budite uz TV Pink i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti