separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMA NEKA TAJNA VEZA! Evo na koga su SLABI poznati košarkaši, a na koga fudbaleri! One ih najviše privlače! (FOTO)


Na ove profesije su slabi srpski sportisti!


Poznata srpska glumica Jovana Stojiljković slabo govori za medije o svom privatnom životu, ali svojom skorašnjom izjavom sve je iznenadila.

Ona se u jednom intervjuu slučajno izletela i otrkila kako je u vezi sa 12 godina starijim kolegom Goranom Bogdanom. O njenom ljubavnom životu pre emotivne veze sa Hrvatom znali smo samo detalj vezan za Bogdana Bogdanovića. Naime, Jovana je bila u vezi sa Bogdanom skoro šest meseci, posle čega ju je on iznenada ostavio u decembru 2017. godine.

Autor: Tanjug

Bogdan je zbog karijere u NBA otputovao u SAD, Jovana je ostala u Srbiji, gde je ostvarila nekoliko zapaženih uloga, pogotovo u filmu "Južni vetar" gde je imala vrele scene sa Milošem Bikovićem.

- O Holivudu ne maštam. Volim glumu i važno mi je da se bavim ovim poslom, pa gde god. Smatram da eventualne ponude iz inostranstva dolaze spontano. Volim da igram drugačije uloge, da ne upadnem u šablon, u svakom slučaju, nešto inspirativno – govorila je svojevremeno Jovana Stojiljković.

Autor: TvPink Printscreen

- Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Ali, kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i divne su – rekla je između ostaklog Jovana na ovu “zabranjenu” temu.

Postaje očigledno da su srpski košarkaši ''slabi'' na glumice pošto, kao što je već svima dobro poznato, Miloš Teodosić je u braku sa Jelisavetom Orašanin sa kojom ima i dete.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Za razliku od košarkaša, fudbaleri su ''slabi'' na manekenke. Najbolji primer za to su Filip Đorđević i Jovana Švonja ili Zoran Tošić i njegova devojka Jovana Gajić.

Autor: Instagram

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti