separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RODITELJI SU SE PREMA NAMA RAZLIČITO PONAŠALI: Nakon tvrdnji njene sestre Jelice da ih je otac FIZIČKI ZLOSTAVLJAO, oglasila se i Ana Dabović! (FOTO)


Košarkašica je prvi put iznela svoju stranu priče.


Naša proslavljena košarkašica Ana Dabović, nakon Evropskog prvenstva na kojem je zajedno sa svojim timom osvojila srebrnu medalju, vratila se u Beograd.

Autor: Printscreen Instagram

Kako je najstarija sestra Dabović, Jelica Dabović napisala knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je opisala period detinjstva u kojem je njen otac tukao nju i njene sestre Anu i Milicu, kao i brata Milana, sada je svoju stranu priče iznela i Ana.

Košarkašica je otkrila kako se oseća povodom toga što njena sestra javno govori o neprijatnim situacijama koje je proživela i istakla da ne želi da je niko posmatra "kroz" sestre.  

Ko me poznaje, pa čak i ko me ne poznaje, zna šta mislim o tome. Njih dve jesu moje sestre, ali imaju pravo da rade šta god žele. One znaju moj stav, ali svako bira način na koji će živeti i predstavljati se u javnosti. Nikada nisam želela da me neko posmatra kroz sestre, ni kroz bilo koga drugoga. Sebe sam, i na terenu i van njega, predstavljala onako kako sam mislila da treba. Mislim da su i saigračice i treneri maksimalno profesionalni te da su gledali samo ono što ja radim i kako živim - rekla je Ana i dodala:
Nas tri smo u mnogim stvarima vrlo slične, upravo zbog toga što smo iz iste porodice i što smo odrasle u istom gradu. S druge strane, mnogo je i razlika - Jelica je prvo dete, ja najmlađe, a između nas dve je razlika 16 godina. Roditelji su se prema nama različito ponašali, kretale smo se u drugačijim društvima - dodala je Ana.

Podsetimo, Anina sestra Jelica je izazvala veliku medijsku pažnju ispovešću o traumatičnom odrastanju, koju je podelila kroz svoju knjigu. Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca, a Ana se do ovog trenutka nije oglašavala povodom toga. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti