separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PINK.RS NA LICU MESTA: Ovako danas izgleda mesto gde je Darko Radovanović poginuo pre osam godina! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO+VIDEO)


Na obilaznici oko Beograda pevač je 2011. godine izgubio život.


Pre tačno osam godina muzička scena Srbije izbubila je velikog pevača, a njegovi najbliži najdražeg oca, sina i supruga Darka Radovanovića. On je tragično nastradao 11. juna 2011. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda u blizini Ostružničkog mosta.

Autor: Printscreen YouTube/AL HAMED

On je sahranjen u Sremskoj Mitrovici na Gradskom groblju, a na večni počinak ispratili su ga 5.000 prijatelja, saradnika, rodbine i kolega. Darko je iza sebe ostavio suprugu Maju i ćerku Laru, koja je te 2011. godine imala samo tri godine.

Autor: Pink.rs/R.L

Portal Pink.rs obišao je mesto na kom je Radovanović tragično izgubio život, a tamo smo zatekli spomen obeležje Darku i njegovom menadžeru Aleksandru Aci Miloševiću, koji je takođe život izgubio u ovoj nesreći.

Autor: Pink.rs/R.L

Obilaznicom oko Beograda dnevno prođe preko 15 hiljada vozila, ali malo ko primeti spomenik ovom talentovanom mladom umetniku koji je tu nastradao. Vreme je učinilo da slova na ovom spomeniku poblede, ali sećanje na Darka ostaće zauvek u srcima svih onih koji su ga voleli.

Autor: Pink.rs/R.L

Kako sada izgleda mesto gde je poginuo Darko Radovanović pogledajte u narednom prilogu.

R. Lazarević

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti