separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PLAKAO JE NA SAHRANI DARKA RADOVANOVIĆA, NIJE NI SLUTIO DA ĆE GA SAMO MESEC I PO DANA POSLE TOGA STIĆI ISTA SUDBINA: Da li je ovo najjeziviji trenutak sa poslednjeg ispraćaja slavnog pevača?


I on je, baš kao i Radovanović, tragično nastradao!


Danas se navršava osam godina od smrti pevača Darka Radovanovića koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu, a njegova sahrana bila je veoma potresna.

Veliki broj Radovanovićevih kolega prisistvovao je njegovom poslednjem ispraćaju, a s jecajima i rekom suzom ispratili su ga na večni počinak. 

Autor: Printscreen YouTube/AL HAMED

Među njima je bio i Ljubiša Stojanović Luis koji nije ni slutio da će ga samo mesec i po dana nakon tog tužnog događaja zadesiti ista sudbina. 

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, Luis je, baš kao i Darko, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. jula 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić. Luis je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Silvanu i šestoro dece, sinove Miodraga - Miću, Marka, Sergija i Andreja, i ćerke Maju i Elu Mitu.

Autor: E-stock

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti